KENNELTRÄFF (16-)17-18/6 2023 !!

   

 

 

Det kan tyckas långt fram, men tiden rusar och kommande säsongs evenemang är i full planering, så även 2023 års kennelträff😊 Vi kör en favorit i repris och har återigen bjudit hit Bobby Robertson, kennel Glenbriar, från Nordirland. Hans erfarenhet och kunskap är ovärderlig och vi är glada att få ta del av den.

Bobbys meriter talar för sig själv. Han har gedigen erfarenhet, både som uppfödare, tränare, A-panel domare och tävlande.

 

Han bjuder på tips och kluriga övningar till såväl nybörjaren som den erfarna föraren. Han är en mästare på att läsa hundar och anpassar övnigarna till både hundarna och förarnas nivå.

 

 

 

 

 

 

Kennelträffen kommer att äga rum helgen v 24, (16-)17-18 juni. Beroende på hur stort intresset är så kommer vi köra två eller tre dagar. Platsen kommer att vara Våmhus. Vi vill ha er intresseanmälan senast 15 januari. Meddela då om ni önskar träna en eller två dagar. Därefter gör vi en sammanställning och informerar om det slutliga upplägget. När ni har mottagit den informationen och accepterat det, är er anmälan bindande. Kostnaden kommer att vara ca 1600kr/dag (kan skilja någon 100-lapp om stora förändringar sker i resekostnader eller valutakursen). Det går även bra att deltaga som åskådare för 300kr/dag. Välkomna🤩

   

 

 

..............................................................................................................................................................

   

 

 

  Juli 2017. Träning med Bobby Robertsson, Glenbriar Labradors.    

 

       
       
       

 

  Juli 2016. Träning med Bobby Robertsson, Glenbriar Labradors.    

 

 

 

  
 

   
 

   

Upp

 

Lars Lindblom 070-7979707, Gunilla Lindblom 070-9625261

Marina Qvicker 070-6815911, marina_qvicker@hotmail.com

 

Mail

Rockdoves

 

 

Designad av Saoj.

Anders Jönsson